Hoi mijn naam is Kim Wuyster
Ik ben sinds mijn 8e jaar al bezig met dieren en in het bijzonder met paarden. Zoals zovele jonge meisjes vond ook ik een pony het liefste dier om mee te knuffelen en te verzorgen. Na een verhuizing op mij 10e kwam ik in aanraking met de echte paardensport en na vele lessen en in wedstrijden uitkomen op een manegepony hebben mijn ouders een eigen pony voor mij gekocht. Een pony werd uiteindelijk na een paar jaar ingeruild voor een paard en na mijn opleiding als MBO Para Veterinair ben ik als dierenartsassistente gestart. Door mijn ervaring in de paardensport en mijn veterinaire kennis werd ik meer en meer door andere gevraagd om dressuur les te geven. Na 20 jaar als assistent te hebben gewerkt, gaat mijn passie uit naar zelfstandigheid en te zorgen voor mijn eigen inkomen. Ik kom uit een ondernemingsgezin waar mijn ouders altijd hard hebben gewerkt en zie de voor en nadelen van een eigen bedrijf. Je moet hard werken en vele uren maken maar je kan je eigen koers uitzetten en dat ga ik nu doen, doe je met mij mee?
20+
Jaar ervaring
Kies ook voor passie

Waarom kiezen voor Kim?

Kim is een betrokken dressuurtrainer en als jij ambitieus bent om samen met Kim jou en jouw paard naar een hoger niveau te brengen ben jij hier op het juiste adres. Kim weet hoe ze jouw paard het beste kan trainen en jou als ruiter het beste uit jezelf kunt halen. Kim draagt met liefde de verantwoordelijkheid om jouw te helpen in het ontwikkelen van jouw passie. Ook Kim is nooit uitgeleerd en volgt actuele cursussen en bijscholingen. Van professionele collega`s leert zij dagelijks en kan zij de opgedane vakkennis aan jou overdragen.

Reacties van cursisten

Kim , je bent nu een paar weken aan de slag met Doro. Na alle tegenslagen en dierenartsbezoeken ,die ik met hem heb gehad , had ik zelf het vertrouwen en moed een beetje verloren. Toen jij kwam om kennis te maken, straalde je direct positiviteit uit. Er werd aandachtig naar het verhaal van mij en Doro geluisterd.Je bent erop gestapt en direct begon Doro te staken. Ik heb met verbazing staan kijken hoe dit door jou werd opgelost.Na 4 weken zie ik een wereld van verschil.Langzaam maar zeker zie ik het paard terug waar ik zo op gevallen ben. Het klikt gewoon enorm goed en zie ik hem opknappen. Hij begint het plezier in het rijden terug te krijgen.

Vandaag een enorm speciaal moment mogen meemaken. Na zijn training zijn we heerlijk een klein stukje het bos in gegaan. Voor een ander misschien dagelijkse kost maar voor ons een overwinning. Je ziet voor elke tegenslag een oplossing  en daar ben ik je enorm dankbaar voor. We zijn er nog lang niet maar ik weet zeker dat dankzij jou, Doro en ik een mooi 2022 ingaan. Bedankt! 🥰 — fantastisch.

Cheryl

Wat ben ik toch trots op mijn paardjes. Vanochtend sinds lange tijd weer een wedstrijd gereden met good old Nazzie. En wat was hij braaf . Zelf heb ik heel veel last van wedstrijdstress maar door tips en begeleiding van Kim Wuyster kon ik 2 super proefjes neerzetten en was ik zenuwen redelijk de baas. En ik had echt een super groom bij me. Super bedankt Iris!!

En vanmiddag voor het eerst in de binnenbak gereden met Sahir. Kleine topper!

Dankjewel Kim dat je ons zo fijn en goed helpt en zoveel geduld met ons hebt!!

Nabuur Stables Donderen

Ingrid M. Snijder

Deze keer gaf Kim Wuyster les. Ze had extra attributen mee

De leden kregen 2 eieren in de handen tijdens het rijden. Het ging om de ervaring hoe te voelen en de check hoe jij je handen vast had in de teugel. De opdracht was dat ze niet stuk mochten gaan. Er viel wel een ei op de grond, maar was gelukkig nog heel. Alle eieren zijn heel gebleven.
Een top ervaring
Manege Barage Annen

R.V. De Brinkruiters

Ik krijg elke week les van Kim en dat bevalt mij heel goed. Sinds ik les van Kim krijg gaat het rijden een stuk beter en blijven we stappen maken.
Ook als het rijden een keer niet goed gaat weet Kim mijn frustratie weer om te buigen naar positiviteit. Ook met mijn jonge paard weet Kim mij goed te begeleiden!

Lotte

🙂 ik ben ook heel blij dat ik jou ontdekt hebt dit jaar want je hebt ons er echt doorheen geholpen, bedankt!

Floor

Super fijne rij instructrice!
Heb altijd fijne rijlessen gehad van Kim.
Kon me geen andere rij instructrice voorstellen.Nog super bedankt Kim voor de fijne lessen.Ook al was ik af en toe niet de makkelijkste.Dank je voor alles x
 
 

Paola

Elke week krijg ik dressuurles van Kim bij ons thuis en dat gaat super goed. Ik kan mij geen betere instructrice voorstellen. Binnenkort samen op concours, ik verheug me er al op, om mijn eerste proef te mogen rijden in een echte manege met jury, best spannend.

 

Marieke

Hoi hoi, ik wil je even laten weten dat ik net super fijn gereden hebben!! Ik ondervind steeds meer hoe belangrijk die buitenteugel is en ik betrap mezelf er dus steeds vaker op hoe vaak ik wel niet aan de binnen teugel loop te sjorren maar weet dit nu gelukkig wel te corrigeren door het op te lossen met de buitenteugel. Allemaal dankzij jouw hulp!!!!🥰🥰🥰

Charlotte

Hoi Kim, Jolein vond het een super leuke les vanavond... Met balkjes dresuur rijden vindt ze toch een stuk leuker.

Dacht, laat je even weten. Tot volgende week,

Groetjes Kirsten

 

Jolein

Heel blij dat ik voor jou heb gekozen. Je hebt me er super door heen geloodst vandaag met Zaf en alle emoties daar om heen. Dank je 

Nabuur Stables Donderen

Sandra

X